Surf up! – Lina Spansk

Lina Spansk

Surf up!

TvÄ dagar till har nu gÄtt pÄ vÄr resa genom Bali. Vi har nu nÄtt Uluwatu omrÄdet och bor pÄ ett riktigt Surfhotell, precis vid havet och stranden.

Hotellet Ă€r riktigt mysigt och man hör vĂ„gorna slĂ„ om nĂ€tterna precis utanför fönstret. MAGI! Riktigt stor kontrast till vĂ„rt tidigare hotell, hĂ€r tar man sig runt pĂ„ moped och alla Ă„ker runt med surfingbrĂ€dor under armen. Och inte ska vi vara sĂ€mre…

TvĂ„ dagar har vi surfat och jag har fĂ„tt skavsĂ„r pĂ„ alla stĂ€llen man kan fĂ„ frĂ„n brĂ€dan, knĂ€na, biceps, revben och pĂ„ magen! Men shit vad kul det Ă€r. Det var 10 Ă„r sen sist jag stod pĂ„ brĂ€dan i Australien och jag var osĂ€ker pĂ„ om jag skulle kunna ta mig upp. Men det gick, till och med pĂ„ första försöket! 😀 SĂ„ hĂ€rlig kĂ€nsla. Det Ă€r fortfarande vĂ€ldigt vingligt och jag kan tyvĂ€rr inte skryta om att jag Ă€r nĂ„gon riktig surfare, men upp kom jag och jag vinglar mig fram pĂ„ vĂ„gorna.
Kevin lyser som ett barn i vattnet och jag fick Àntligen bevisa att jag ocksÄ kan stÄ pÄ brÀdan. Han har hört om mina tidigare erfarenheter men varit skeptisk till att dom faktiskt Àr sanna dÄ jag Àr ganska rÀdd för havet och höga vÄgor idag.
Men dom hĂ€r dagarna har jag fĂ„tt bevisa att jag iallafall behĂ€rskar en vĂ„g! 😀

Havet Àr sÄdÀr ljummet varmt och solen lyser pÄ oss, vi fick vara med om den första regnskuren idag, den varade i 10 min nÀr vi lÄg ute pÄ brÀdorna. Men det var bara skönt! Vi njöt av det piskande regnet och fortsatte pÄ brÀdorna.

Uluwatu bjuder ocksĂ„ pĂ„ vĂ€ldigt bra mat, vi har hittat tvĂ„ favorit stĂ€llen. Bukit CafĂ© och Outside Corner. BĂ„da tvĂ„ med vĂ€ldigt bra och hĂ€lsosam mat. Bukit CafĂ© ligger lite i front dĂ„ de Ă€ven har massa RAW bakelser 😉

Jag Àr sÄ imponerad av maten hÀr nere, vi har sÄ mycket kvar att lÀra i Sverige. NÀr jag besökte Bali för 8 Är sen kan jag inte minnas att det fanns sÄhÀr mÄnga bra matstÀllen. Men nu leverar dom verkligen, dom Àr sÄ hÀlsomedvetna! LOVE!

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

Kommentera

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.