Lina Spansk

JAG SA JA!💍

Jag och Kevin har förlovat oss!💍

MĂ„nga av er har redan sett detta pĂ„ vĂ„ra sociala medier men hĂ€r kommer det efterfrĂ„gade blogginlĂ€gget. Det tog lite lĂ€ngre tid Ă€n vĂ€ntat, men dessa dagar tillsammans efter har varit som att vandra pĂ„ moln och vi har verkligen tagit tillvara pĂ„ den kĂ€nslan och bara Ă€gnat oss Ă„t just OSS. ❀ SĂ„ mycket kĂ€rlek.

Men nu ska jag försöka samla mig och berÀtta om den hÀr dagen dÄ Kevin friade till mig nere vid havet hÀr i Bali, och jag grÄtandes av lycka svarade JA!

PÄ morgonen strax efter att vi vaknat i villan som vi hyrde i Canggu sÄ begav vi oss ut för att hitta ett mysigt frukoststÀlle. Vi hittade ett litet krypin som serverade smoothie bowls, matcha protein pannkakor och alla tÀnkbara fÀrskpressade juicer. NÀr vi sitter och Àter stannar Kevin upp och tittar pÄ mig och sÀger att det Àr en speciell dag idag, för idag har han en överraskning. Han har gjort planer för eftermiddagen och jag ska bara följa med. Jag blir super förvÄnad dÄ hela denna resa varit super spontan och vi bara tagit timmarna som dom kommer. Men superglad, shit vad kul, han mÄste ha fÄtt nÄgot bra tips! Ni som kÀnner mig vet att jag blir otroligt nyfiken nÀr nÄgon sÀger A men inte sÀger B! SÄ jag börjar direkt.. ska vi vara hÀr i canggu? vad ska jag ha pÄ mig? ska jag klÀ upp mig eller Àr det mjukisbyxor som gÀller? (har förhoppning hÀr nÄgonstans om att detta kan resultera i ett skönt SPA besök eller massagebehandling..) Efter mycket om och men sÄ fÄr jag ur honom en ledtrÄd; ta pÄ dig nÄgonting fint.

Resten av dagen spenderade vi pÄ stranden och timmarna flög förbi, nÀr klockan var fyra sÄ började vi röra oss hemÄt för att göra oss klara inför kvÀllen.
En dusch senare och en tÀmligen stressad fight med en balinesisk hÄrfön som var lika effektiv som en lÀtt vindpust, sÄ stod vi tillslut utanför dörren till villan och redo för att Äka. Jag har ingen aning om vart vi ska, jag hör bara namnet, Seasalt, som Kevin nÀmner nÀr vi sÀtter oss i taxin. 15 minuter senare stannar taxin in till en stor entré till ett super vackert hotell! Personalen möter oss, öppnar dörrna, och följer oss ner till en otroligt vacker restaurang och bakgÄrd ut mot havet, WOW! Jag som Àr en sucker för inredning kan inte sluta prata om alla möbler, detaljer pÄ vÀggarna och maten vi ser pÄ tallrikarna innan personalen hunnit visa oss till vÄra platser. Servitrisen leder oss ut pÄ verandan och sedan bort frÄn alla andra bord, för lÀngst bort, mot havet, stÄr det ett bord fint uppdukat för tvÄ. Det Àr tÀnda ljus runt hela bordet pÄ bordet ligger en fÀrdig komponerad fyra-rÀtters-meny!

HÀr har mina vÀnner frÄgat mig, men förstod du inte redan dÀr att han skulle fria? Och svaret Àr att tanken slog mig för stÀllet var sÄ perfekt, jag tÀnkte till och med dra linen, Àr det nu du tÀnker fria till mig eller, fast pÄ ett retsamt sÀtt.. Men nÀr jag sÄg menyn sÄ tÀnkte jag att detta Àr en restaurang med fokus pÄ matupplevelse och att Kevins vÀn Frank, som bor i Seminyak, ordnat denna extra touch med bordet. Kevin nÀmde nÀmligen för mig pÄ vÀgen in att Frank, tipsat och hjÀlpt till med bokningingen till det hÀr stÀllet. SÄ dom tankarna försvann.

Vi fick in en flaska champange tillsammans med nybakat bröd som serverades med smör som bakats under en stor saltbÀdd, som seritören sÄ hederssamt knackade sönder för oss och serverade. Vi skÄlade för oss och för vÄr resa, innan vi började Àta.

Vi fick in första rĂ€tten som var en mangosallad med feta ost. Det var den godaste feta osten jag nĂ„gonsin smakat och jag minns att jag tĂ€nkte, att vad som Ă€n stod pĂ„ det hĂ€r bordet just nu, hade smakat magiskt. Min vackra kuban pĂ„ min högersida, havet direkt mot mig och sĂ„ denna fantastiska sommarvĂ€rme. Men Kevin klagade lite pĂ„ att himlen inte var helt klar och att lite moln lĂ„g för den ”perfekta” solnedgĂ„ngen. Jag skrattade och tyckte han var knĂ€pp, det kunde inte bli mycket bĂ€ttre Ă€n sĂ„hĂ€r, utsikten och alla dessa ljus! Om jag dĂ„ visste hans planer hade jag sĂ„klart förstĂ„tt varför han tjatade om denna solnedgĂ„ng! 😉

Den kommande timmen njöt vi av kommande matrÀtter och mörket hade nu lagt sig, och WOW, det var sÄÄÄÄ fint med alla ljus överallt! De tÀnde upp lampor lÀngst med hela strandkanten och gjorde stora eldar som lyste upp hela stranden och restaurangens bakgÄrd. Det var dÀr nÄgonstans, mellan mÄltid tvÄ och tre som Kevin sa att vi skulle ta en promenad lÀngst med stranden medans vi vÀntade pÄ nÀsta mÄltid..

Vi gick ner den korta strÀckan mot havet och det var alltsÄ hÀr jag fick den stora frÄgan av min Àlskling, helt ensamma, pÄ en strand, med massor av ljus och eldar överallt!
Hans fina förklaring innan fick mig till tÄrar direkt och jag avbröt honom hela tiden med massa pussar, haha, stackarn. Till slut höll jag tyst och han fick stÀlla frÄgan pÄ riktigt, och jag fick Àntligen svara med ett stort och sÄ sjÀlvklart JA!

Ringen som jag fick Ă€r sĂ„ vacker, min drömring, en tunn guldring med en större diamant! Jag har inte velat ta av mig den sen jag fick den! Jag Ă€lskar att bara titta pĂ„ den och Ă€nnu mer Ă€lskar jag syftet och betydelsen av den. Att den kille som tagit mig med storm och rockat min vĂ€rld under de hĂ€r första tvĂ„ Ă„ren tillsammans, nu Ă€r min fĂ€stman! Jag kunde inte vara mer lycklig Ă€n vad jag Ă€r just nu!❀

Tack Kevin för att du Àr du, och för att du gör mig till vÀrldens lyckligaste! Aldrig förr har nÄgonting kÀnts sÄ sjÀlvklart.

Och tack till alla er som skrivit och gratulerat, wow, vi Ă€r sĂ„ tacksamma och har lĂ€st alla meddelanden flera gĂ„nger om! Ni Ă€r underbara.đŸŒč

Bilder frÄn kvÀllen pÄ Seasalt.

2018-02-15

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.