Lina Spansk

Next stop NORWAY 🇳🇮

MĂ„ndag morgon och jag sitter pĂ„ Arlanda tillsammans med ett gĂ€ng hĂ€rliga tjejer. Vi Ă€r pĂ„ vĂ€g till Ålesund tillsammans med Biotherm!

Förra veckan damp det ner en packlista pÄ mailen. Vindbyxor, vindjacka, hiking skor och varma klÀder! Vi ska alltsÄ ut pÄ vandring lÀngt med Norges kust! PÄ schemat stÄr ocksÄ helikopter safari, yoga och spa! Det ska bli sÄ kul, sÄ taggad pÄ en Àventyrsresa!

Vi mellanlandar i Oslo om en timme för att sedan fortsĂ€tta till Ålesund ytterligare en timme bort.

Ska bli sĂ„ kul att fĂ„ uppleva Norge pĂ„ riktigt 🇳🇮😃

Denna vecka kommer gĂ„ riktigt fort dĂ„ schemat Ă€r sĂ„ fullspĂ€ckat. NĂ€r jag kommer hem har jag massa roligt arbete som vĂ€ntar med nya scheman som ska upp till tjejer som vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ sĂ€tta igĂ„ng med sin trĂ€ning och kost! 💜

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.