Välkommen till mitt kylskåp – Lina Spansk

Lina Spansk

Välkommen till mitt kylskåp

Någonting som alltid är roligt att kika på är vad andra har i sina kylskåp! Det är alltid så olika och kan säga så mycket om en människa. Ett klassiskt exempel är ungkarlskylskåpet som man brukar se i filmer. Där finns det oftast drycker uppradade i olika former tillsammans med ketchup och ett paket grillkorv. Eller det klassiska amerikanska kylskåpet där man alltid finner färdigpaketerad mat, yoghurt i portionsförpackningar tillsammans med vatten och juicer!

Oftast när man kommer hem till någon annan och ska laga mat eller hämta någonting i kylskåpet så kollar man lite extra. För visst är det intressant att se vad andra har i sin kyl? 🙂 Oftast skiljer det sig från vad man själv har i sin kyl och ibland kan man hitta lite inspiration till sin nästa handling.

Jag tänkte därför dela med mig idag hur min kyl ser ut! 🙂

Här kommer 5 saker som man alltid hittar i min kyl:

  1. Ägg
  2. Havre-, kokos- eller mandeldryck
  3. Kyckling
  4. Tacosåser
  5. Tryffelaoli

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.